Klanten vertellen

Interviews met onze klanten

OVER ONS

MÄSTARE is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige en serieuze partner voor kleine, middel en grote bedrijven. Vanuit 4 vestigingen in Nederland vinden wij nieuwe potentiële klanten voor onze klanten.

ONZE KERNWAARDEN

Het uitbesteden van sales moet toegankelijk zijn voor iedereen. Klein, middel en groot. Je mag zaken met ons doen en zeker niet moeten. Lange contracten kennen wij niet. Een afspraak via MÄSTARE betekent dat er een behoefte is en een kans op een opdracht.

ONS TEAM

Wij werken met een vast zeer gemotiveerd team die onze klanten willen helpen bij het groeien met nieuwe klanten.

Wie zijn onze klanten?

De verhalen

Haal meer uit je verkoopgesprekken

stay tuned

Meld je nu aan om op de hoogte te blijven van onze sales tips & tricks

Voor wie?

Onze sales ondersteuning is effectief voor alle branches. Wij werken daarom voor vele verschillende bedrijven, actief in diverse branches. Sales is in de basis hetzelfde voor elke branch, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Onze taak is om de behoefte te ontdekken voor jullie product/service, waarna wij een afspraak inplannen voor jullie. Aan tafel zijn jullie de specialisten en start het daadwerkelijke verkoopgesprek. Je weet echter al van tevoren dat er een behoefte is aan jullie product/service. Jullie zijn geïntroduceerd en je hebt in feite een warme lead. Nu is het aan jullie om deze om te zetten in een mooie opdracht.

Over ons

Oprichter Bob Slikkerveer zag een behoefte bij kleine en middelgrote ondernemers aan ondersteuning in het koude sales traject. Vanwege tijdgebrek of door het ontbreken van de juiste tools en/of kennis, is het vaak een uitdaging voor een onderneming om aan tafel te komen bij nieuwe potentiële klanten. 

Na jaren in sales te hebben gewerkt van business developer tot commercieel directeur bij Amerikaanse multinationals, heeft Bob zijn baan opgezegd om MÄSTARE op te richten. 

Na het aanschaffen van een laptop en een headset is hij begonnen aan de keukentafel met het actief benaderen van zijn potentiële klanten doormiddel van koud bellen.

Inmiddels is MÄSTARE uitgegroeid tot een krachtige en serieuze partner voor klein, middel en grote bedrijven, met 4 vestigingen in Nederland. En blijven we onze klanten helpen bij het vinden van hun ideale klanten.

Management team

Bob Slikkerveer

Directeur
Zuid-Holland, Utrecht & Zeeland

Gideon van Vugt

Directeur
Noord-Holland & Flevoland

Contact

Telefoon: + +31(0)85-130 75 29
E-mail: sales@mastare.nl
Rotterdam: Blaak 520, 3011 TA Rotterdam

Amsterdam: Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam

Utrecht: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Den Bosch: Opent binnenkort
Of laat je je gegevens achter in het contactformulier en we nemen binnen een uur (tijdens kantooruren) contact met je op.
Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by MÄSTARE GROEP