LinkedIn lead generatie

met resultaat

we brengen je in contact met je ideale klanten

Een eerste gesprek aangaan via LinkedIn is één van de beste manieren om nieuwe klanten aan te trekken – mits het goed wordt gedaan –

En dat is waar MÄSTARE je mee kan helpen. 

Wil je je netwerk sterk vergroten met connecties uit jouw specifieke doelgroep, het gesprek aan gaan met de DMU en kant en klare afspraken in je agenda geplant hebben? Met MÄSTARE boek je resultaten.

Laat ons contact met je opnemen

Laat LinkedIn voor je werken en maak van je connecties nieuwe klanten

Onze LinkedIn dienst

Meer connecties

Laat je LinkedIn netwerk sterk groeien met jouw ideale klanten in de door jou gekozen doelgroep. Maak je LinkedIn netwerk relevant.

Connectie berichten

De eerste indruk telt en zo ook bij het versturen van berichten naar jouw ideale klanten. Garandeer dat de juiste berichten bij de juiste DMU terecht komen.

Afspraken inplannen

Of je nu fysieke of online afspraken ingepland wilt hebben, wij plannen afspraken kant en klaar in jouw agenda met de juiste persoon.

Onze werkwijze

Doelgroep profileren

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de mensen die er het meest toe doen. Samen met jou bouwen we het perfecte profiel op.

Connectieverzoeken versturen

Vergroot je LinkedIn netwerk met connecties uit jouw ideale doelgroep met besluitvormers. Elke week worden er 100 connectieverzoeken verstuurd (LinkedIn max.)

Follow up berichten

De eerste indruk telt. Daarom versturen wij een gepersonaliseerde follow up bericht naar jouw nieuwe connecties. Met een duidelijke introductie over je bedrijf en hoe je ze kan helpen.

Afspraken inplannen

Wanneer er na een follow up interesse blijkt en er een behoefte is aan jouw product of dienst, plannen we telefonisch een afspraak kant en klaar in je agenda.

Continue verbeteren dankzij data

We vinden het belangrijk dat alles wat we doen volledig inzichtelijk is voor je. Daarom kan je alle alle data gemakkelijk terugvinden in een overzichtelijk dashboard. Zowel de statistieken als alle contactgegevens van de door jou opgegeven doelgroep, die je daarnaast gemakkelijk kunt downloaden in Excel of CSV. 

Waarom kiezen voor MÄSTARE?

Omdat MÄSTARE online met offline verbindt. Wij geloven niet in enkel online. De combinatie van online profileren, het online opwarmen van een lead en de pro-activiteit en effectiviteit van telefonisch contact, geeft het beste resultaat. 

085 130 7529

Bereikbaar van 9:00-17:00

Rotterdam Blaak 520

Amsterdam Piet Heinkade 55

Utrecht Goeman Borgesiuslaan 77

Email sales@mastare.nl

Prijzen

LinkedIn Combi

Voor MÄSTARE sales klanten
149
119
Maand
  • Ben je een sales klant van MÄSTARE? Of wil je ook gebruik maken van onze salesdiensten? Dan heb je een extra voordeel op onze LinkedIn dienst.

LinkedIn Only

Voor een losse LinkedIn dienst
399
Maand
  • Wil je alleen onze LinkedIn dienst afnemen, zonder te combineren met onze sales dienst? Geen probleem. Dan is de Online bundel iets voor jou.

Voor wie?

Onze sales en online ondersteuning is effectief voor alle branches. Wij werken daarom voor vele verschillende bedrijven, actief in diverse branches. Sales is in de basis hetzelfde voor elke branch, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Onze taak is om de behoefte te ontdekken voor jullie product/service, waarna wij een afspraak inplannen voor jullie. Aan tafel zijn jullie de specialisten en start het daadwerkelijke verkoopgesprek. Je weet echter al van tevoren dat er een behoefte is aan jullie product/service. Jullie zijn geïntroduceerd en je hebt in feite een warme lead. Nu is het aan jullie om deze om te zetten in een mooie opdracht.

Een aantal voorbeelden van branches waar wij voor werken:
IT - Software
Groothandel
Producten
Luxe producten
Uitzendbureaus
Dienstverlening
Marketing & communicatie
Online platform
Industrie

Over ons

Oprichter Bob Slikkerveer zag een behoefte bij kleine en middelgrote ondernemers aan ondersteuning in het koude sales traject. Vanwege tijdgebrek of door het ontbreken van de juiste tools en/of kennis, is het vaak een uitdaging voor een onderneming om aan tafel te komen bij nieuwe potentiële klanten. 

Na jaren in sales te hebben gewerkt van business developer tot commercieel directeur bij Amerikaanse multinationals, heeft Bob zijn baan opgezegd om MÄSTARE op te richten. 

Na het aanschaffen van een laptop en een headset is hij begonnen aan de keukentafel met het actief benaderen van zijn potentiële klanten doormiddel van koud bellen.

Inmiddels is MÄSTARE uitgegroeid tot een krachtige en serieuze partner voor klein, middel en grote bedrijven, met 4 vestigingen in Nederland. En blijven we onze klanten helpen bij het vinden van hun ideale klanten.

Management team

Bob Slikkerveer

Directeur
Zuid-Holland, Utrecht & Zeeland

Gideon van Vugt

Directeur
Noord-Holland & Flevoland

Contact

Telefoon: + +31(0)85-130 75 29
E-mail: sales@mastare.nl
Rotterdam: Blaak 520, 3011 TA Rotterdam

Amsterdam: Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam

Utrecht: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Den Bosch: Opent binnenkort
Of laat je je gegevens achter in het contactformulier en we nemen binnen een uur (tijdens kantooruren) contact met je op.
Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by MÄSTARE GROEP

Laten we leads gaan genereren!

Tof dat je wilt samenwerken met onze LinkedIn service. Je gaat sterk je netwerk vergroten, in contact komen met de juiste DMU en we plannen zelfs afspraken in je agenda. 

Zullen we beginnen met voorstellen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Laten we leads gaan genereren!

Tof dat je wilt samenwerken met onze LinkedIn service. Je gaat sterk je netwerk vergroten, in contact komen met de juiste DMU en we plannen zelfs afspraken in je agenda. 

Zullen we beginnen met voorstellen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.