LinkedIn Tips

LinkedIn blijft één van de krachtigste platforms om zakelijk te gebruiken. Relaties opbouwen en onderhouden gaat makkelijker binnen een vertrouwd platform dat jij en je (potentiële) klanten gebruikt. Bedrijfseigenaren en verkopers genereren 45% meer verkoopkansen.

Je LinkedIn profiel - Titel

Met een paar aanpassingen kun je van je LinkedIn-profiel een krachtige verkooptool maken. Het belangrijkste is dat je profiel 100% compleet is. De kans is groot dat jouw prospects je opzoeken als ze geïnteresseerd zijn in wat je verkoopt. Als ze dat doen, moet je profiel een professionele indruk van jou en je bedrijf geven.

Titel

LinkedIn vult je titel automatisch in met je huidige functietitel (je titel verschijnt direct onder je naam). Om op te vallen, verander je deze tekst op een manier dat de aandacht van je doelgroep wordt aangetrokken. Wees creatief met de 120 tekens die je hebt. Het moet laten zien wat je voor ze kan betekenen. 

De nieuwe titel benadrukt “what’s in it for you”, een voordeel voor de kijker. Laten we eerlijk zijn, mensen verbinden zich veel liever met iemand die iets voor ze kan betekenen.

Haal meer uit je verkoopgesprekken

stay tuned

Meld je nu aan om op de hoogte te blijven van onze sales tips & tricks

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by MÄSTARE GROEP