Making the call

is making

progress

Het vinden van jouw nieuwe klanten

Herken je de uitdaging die veel mensen hebben bij het vinden van nieuwe klanten? Laten we eerlijk zijn, goede leads zijn niet makkelijk te vinden. En waar start je? 

Vaak ben je te druk om regelmatig de tijd te nemen om de telefoon te pakken en potentiële klanten te benaderen. Of heb je het na 4 keer bellen wel gehad. 

Laat daarom onze sales professionals dat werk voor je doen. Bij MÄSTARE werken wij met de meest geavanceerde systemen en werken wij met enthousiaste mensen die veel passie hebben voor koude sales. 

Onze sales professionals bereiken 10-15 potentiële klanten in een uur, waardoor we met een groot aantal bedrijven in jullie doelgroep kunnen spreken. En hoe meer mensen we spreken, hoe meer informatie wij voor jullie verzamelen over hun gedachtegang en behoefte. Waardevolle informatie dat jullie kunnen inzetten bij het bepalen van de juiste koers voor jullie bedrijf.

Dankzij alle data dat wij verzamelen en de besprekingen die wij continue met jullie hebben, verbeteren wij de resultaten. 

Uitgebreide briefing

Wat is jullie ideale klant? Samen komen we daar achter door nauwkeurig de doelgroep te bepalen. Met één van onze projectmanagers neem je uitvoerig door hoe jouw ideale klant eruit ziet, waar ze zitten en hoe groot ze zijn.
Verder willen we zoveel mogelijk weten over jullie organisatie en hoe jullie willen dat wij ons profileren. We werken tenslotte vanuit jullie naam.

Afspraken inplannen

Zodra er een stevige strategie staat en jullie het ermee eens zijn, wordt de sales agent door ons getraind en wordt er een kennismaking met jullie ingepland. Zo heb je een goed beeld van de agent die voor jullie gaat bellen.

Daarna worden de prospects benaderd en gaan we op zoek naar de behoefte voor jullie dienst/product. Wanneer we zeker weten dat er een behoefte en interesse is, zullen we een afspraak in jullie agenda plannen. Zo garanderen wij dat je alleen kwalitatief goede afspraken bezoekt.
Je hebt een nieuwe afspraak Trnasp Zw NL2

Continue verbeteren

Door alle data te blijven monitoren kunnen wij continue de resultaten verbeteren. Wij hebben voortdurend overleg met onze sales agents en gebruiken die feedback om samen met jullie de strategie waar nodig aan te passen.

Alle data wordt nauwkeurig geregistreerd in ons systeem en geeft ons en jullie het ultieme beeld van de voortgang en geeft exact aan waar er verbeterpunten liggen en waar de kansen zijn.

eigen unieke portal

Bij MÄSTARE ontvang je de toegangsgegevens tot onze unieke portal waar je tot in detail alle data terugvind. Naast de planning waar je kan zien wanneer de sales agent voor je gaat bellen, kan je in de portal live alle gesprekken volgen, alle benodigde data downloaden, dashboards bekijken en nog veel meer.

Groeien met nieuwe klanten

Het is tijd om je bedrijf te laten groeien. Je levert op alle fronten een professionele service, met als resultaat een efficiënte werkomgeving. En daarbij hoort een solide en krachtige sales-partner voor constante groei.

Jouw sales is onze business.

Onze kernwaarden

MÄSTARE is uniek in de markt, omdat wij het anders doen dan alle andere. Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat wij dagelijks doen en uitdragen.

Toegankelijk

Het uitbesteden van sales moet toegankelijk zijn voor iedereen. Klein, middel en groot.

Flexibel

Je mag zaken met ons doen en zeker niet moeten. Lange contracten kennen wij niet.

Kwaliteit

Een afspraak via MÄSTARE betekent dat er een behoefte is en een kans op een opdracht.

Prijzen

Het uitbesteden van sales was voorheen alleen bereikbaar voor grote bedrijven met flinke budgetten. Voor de opstart- en projectkosten alleen al ben je duizenden euro’s kwijt en dan is men nog niet eens begonnen. En dat stopt nu! Bij MÄSTARE ligt de focus op het toegankelijk maken voor alle bedrijven om new business sales specialisten in te huren. Dankzij onze all-in maandbundels (vergelijkbaar met een telefoonabonnement) zijn onze diensten laagdrempelig en bereikbaar voor alle budgetten. 

Al onze bundels zijn inclusief de volledige service en tools, alleen de maandelijkse bel-uren verschillen. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke bel-uren, al het overige zoals briefings, tussentijdse overleggen, training van onze agents en alle tools is onze investering.

Instap

10 uur per maand
549
Maand
 • 10 uur sales p.m
 • Projectmanager
 • Briefing
 • Rapportages
 • 24/7 portal

Plus

15 uur per maand
749
Maand
 • 15 uur sales p.m.
 • Projectmanager
 • Briefing
 • Rapportages
 • 24/7 portal

Brons

20 uur per maand
989
Maand
 • 20 uur sales p.m.
 • Projectmanager
 • Briefing
 • Rapportages
 • 24/7 portal

Zilver

30 uur per maand
1440
Maand
 • 30 uur sales p.m.
 • Projectmanager
 • Briefing
 • Rapportages
 • 24/7 portal

Goud

40 uur per maand
1899
Maand
 • 40 uur sales p.m.
 • Projectmanager
 • Briefing
 • Rapportages
 • 24/7 portal

Platinum

50 uur per maand
2349
Maand
 • 50 uur sales p.m.
 • Projectmanager
 • Briefing
 • Rapportages
 • 24/7 portal

Voor wie?

Onze sales ondersteuning is effectief voor alle branches. Wij werken daarom voor vele verschillende bedrijven, actief in diverse branches. Sales is in de basis hetzelfde voor elke branch, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Onze taak is om de behoefte te ontdekken voor jullie product/service, waarna wij een afspraak inplannen voor jullie. Aan tafel zijn jullie de specialisten en start het daadwerkelijke verkoopgesprek. Je weet echter al van tevoren dat er een behoefte is aan jullie product/service. Jullie zijn geïntroduceerd en je hebt in feite een warme lead. Nu is het aan jullie om deze om te zetten in een mooie opdracht.

Een aantal voorbeelden van branches waar wij voor werken:
IT - Software
Groothandel
Producten
Luxe producten
Uitzendbureaus
Dienstverlening
Marketing & communicatie
Online platform
Industrie

Over ons

Oprichter Bob Slikkerveer zag een behoefte bij kleine en middelgrote ondernemers aan ondersteuning in het koude sales traject. Vanwege tijdgebrek of door het ontbreken van de juiste tools en/of kennis, is het vaak een uitdaging voor een onderneming om aan tafel te komen bij nieuwe potentiële klanten. 

Na jaren in sales te hebben gewerkt van business developer tot commercieel directeur bij Amerikaanse multinationals, heeft Bob zijn baan opgezegd om MÄSTARE op te richten. 

Na het aanschaffen van een laptop en een headset is hij begonnen aan de keukentafel met het actief benaderen van zijn potentiële klanten doormiddel van koud bellen.

Inmiddels is MÄSTARE uitgegroeid tot een krachtige en serieuze partner voor klein, middel en grote bedrijven, met 4 vestigingen in Nederland. En blijven we onze klanten helpen bij het vinden van hun ideale klanten.

Management team

Bob Slikkerveer

Directeur
Zuid-Holland, Utrecht & Zeeland

Gideon van Vugt

Directeur
Noord-Holland & Flevoland

Contact

Telefoon: + +31(0)85-130 75 29
E-mail: sales@mastare.nl
Rotterdam: Blaak 520, 3011 TA Rotterdam

Amsterdam: Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam

Utrecht: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht

Den Bosch: Opent binnenkort
Of laat je je gegevens achter in het contactformulier en we nemen binnen een uur (tijdens kantooruren) contact met je op.
Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by MÄSTARE GROEP
small_c_popup.png

Dankjewel voor je interesse in onze Instapbundel!

Laat ons weten wie je bent.

small_c_popup.png

Dankjewel voor je interesse in onze Plusbundel!

Laat ons weten wie je bent.

small_c_popup.png

Dankjewel voor je interesse in onze Bronsbundel!

Laat ons weten wie je bent.

small_c_popup.png

Dankjewel voor je interesse in onze Zilverbundel!

Laat ons weten wie je bent.

small_c_popup.png

Dankjewel voor je interesse in onze Goudbundel!

Laat ons weten wie je bent.

small_c_popup.png

Dankjewel voor je interesse in onze Platinumbundel!

Laat ons weten wie je bent.