OVER

ONS

Wie wij zijn

Achtergrond

MÄSTARE is een jong, ambitieus en typisch Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van kleine en middelgrote bedrijven met het verhogen van de omzet. Het is onze ervaring dat juist kleine en middelgrote bedrijven het meest profiteren van prospectiediensten.

Voor veel mensen (sales en ondernemers) is het benaderen en vinden van nieuwe klanten een grote uitdaging. Er is vaak gewoonweg geen tijd, of ontbreekt het aan de benodigde verkoopvaardigheden. En het uitbesteden van sales kost al snel duizenden euro’s per maand. Ook al hoort de investering zich terug te verdienen, is de investering heel hoog.  

Het meest gehoorde argument is dan ook dat het uitbesteden van sales te duur is en daarom niet toegankelijk voor kleine en middelgrote bedrijven. Met dat argument als basis is MÄSTARE opgericht. 

MASTERS
IN SALES

ONZE MISSIE

EN VISIE

onze rode draad

DE

OPRICHTING

van MÄSTARE
Profielfoto van Bob Slikkerveer: Oprichter van MÄSTARE

Bob Slikkerveer

Oprichter

Ik heb zelf heel wat jaren gewerkt voor multinationals als business developer, sales executive en als commercieel directeur. Bedrijven die enorme budgetten hadden voor marketing en sales, zoals eigen salestrainers, coaches en grote salesteams. Allemaal middelen om de omzet te laten groeien en nieuwe klanten aan te trekken.

Met MÄSTARE wil ik het uitbesteden van groei-services toegankelijk maken voor kleine en middelgrote bedrijven. Dezelfde tools aanbieden die grote bedrijven ook inzetten om meer omzetgroei te behalen en meer nieuwe klanten aan te trekken. Onze passie en kennis ligt bij new business. Want bedrijven helpen groeien is het mooiste wat er is.

MAAK

KENNIS

met onze kampioenen

waar komt de naam mästare vandaan?

Vertaling van Zweeds naar Nederlands

1. mästare - kampioen [de (m)]

2. mästare - leraar [de (m)]

3. mästare - maestro [de (m)]

BEZOEK

ONS

op onze locaties

NEDERLAND

ROTTERDAM

AMSTERDAM

UTRECHT

Contact

+31 85 130 75 29

Blaak 520 | 3011 TA Rotterdam

sales@mastare.nl

KvK: 74455915

Blijf op de hoogte

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by MÄSTARE

kennis maken

Wat tof dat we kennis gaan maken! Laat hieronder je contactgegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk!