Telemarketing op No Cure No Pay basis?

Op het internet kom je ze genoeg tegen, de No Cure No Pay modellen voor telemarketing. En het lijkt perfect, want je betaalt tenslotte alleen voor de leads die je ontvangt… toch? 

Kwaliteit

Wanneer je gebruik maakt van een No Cure No Pay model, lever je vrijwel zeker in op kwaliteit. De aandacht komt te liggen op de volume, terwijl kwaliteit een hogere prioriteit geniet dan kwantiteit. Uiteraard wil een bedrijf zoveel mogelijk leads ontvangen, echter bepaalt de kwaliteit hoe succesvol een lead is. Je kan heel veel leads ontvangen, maar als je daar vanwege de slechte kwaliteit geen omzet uithaalt, verspil je juist je tijd en je geld.

Een lead mag niet het resultaat zijn van het doordrukken van afspraken bij ongeïnteresseerde prospects, of prospects die niet bevoegd zijn tot het nemen van inkoopbeslisingen (DMU).  

Nurturing

In plaats van het najagen op korte termijn van zoveel mogelijk leads, is het beter en uiteindelijk winstgevender om je prospects te verzorgen (nurturing), totdat zij klaar zijn om te kopen. Het vergt tijd en aandacht om een band op te bouwen en om het vertrouwen te winnen van een prospect. Deze werkwijze zal alleen maar beter zijn voor de reputatie van je bedrijf/merk. 

Risico

Het laatste wat wij hierover willen schrijven is dat geen enkel telemarketingbureau het risico wil lopen verlies te lijden op een No Cure No Pay model. Met als gevolg dat zij een hoge marge in hun verdienmodel verwerken om dit risico te dekken. Daardoor volgen er kwalitatief slechte leads, met een hoge prijs per lead. 

Bij MÄSTARE leggen wij de lat zo hoog mogelijk door te werken met de beste data, een goede en solide band op te bouwen met een prospect en kwalitatief goede leads te bezorgen met écht geïnteresseerde prospects die klaar zijn om te kopen. Omdat wij duidelijke en complete prijsbundels bieden, weet je van tevoren wat de kosten zijn. Onze all-in prijzen zorgen er daarnaast ook voor dat er geen additionele kosten zijn en dus geen verassingen. 

Onze missie is om de naam van jouw bedrijf hoog te houden en onze samenwerking voor langere termijn aan te gaan. Wij willen jouw verwachtingen overtreffen!

Maak vandaag een start met het vergroten van je klantenbestand 

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het vergoten van jullie klantenbestand en hoe wij het uitbesteden van telemarketing toegankelijk maken voor kleine en middelgrote bedrijven met een klein marketingbudget? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bespreken graag jullie toekomstdoelen en laten zien welke successen jullie kunnen behalen. 

bevalt dit artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

laat een reactie achter

Direct antwoord op je vragen

Bel nu: 085-130 75 29
Email: sales@mastare.nl
Weena 505 (Gebouw Delftse Poort)
3013 AL Rotterdam
Piet Heinkade 55 (Gebouw UP)
1019 GM Amsterdam
Ma-Vr 09:00 - 17:30

Jouw sales is onze business

MÄSTARE Rotterdam

MÄSTARE Amsterdam